woensdag 2 januari 2013

Geef Met Je Hart

Inspiratie
Een nieuw jaar, een nieuwe blog. Aardig zijn deed ik eigenlijk altijd al, maar afgelopen jaar heb ik gezien dat mensen ook geïnspireerd raken door het lezen van aardige acties.

Voor het maken van deze blog heb ik me ook enigszins laten inspireren door het gezin van Lenny en Remco die hun vriendelijkheidsacties bloggen op http://geefjijhetdoor.blogspot.nl/

Geef Met Je Hart 2013
Ik, Martine, heb me voorgenomen om gewoon verder te gaan met het geven vanuit mijn hart dit jaar. Hiermee hoop ik ook weer anderen te inspireren en blij te maken. Op Twitter zal ik berichten die hiermee te maken hebben tweeten op mijn nieuwe account.

De momenten dat ik zal geven aan een ander, zullen afhangen van wat er op mijn pad komt. Ook zullen er momenten zijn dat ik mezelf even zal geven, want ik ben soms geneigd om nogal veel te geven en mezelf voorbij te lopen. Om die reden wil ik geen vast moment inlassen waarop ik geef of mijn blog schrijf.

Op mijn blog zal ik schrijven over aardige dingen die ik doe, maar ook aardige dingen die ik tegenkom, dus eigenlijk alles wat met liefde wordt gedaan kan op mijn blog terecht komen. Als je tips hebt waarover ik kan schrijven of wat ik zou kunnen doen, laat het me weten via de blog of via Twitter @GeefMetJeHart. Ook als je geen tips hebt zou ik het erg leuk vinden om iets van je te horen, een kort berichtje of een opmerking, ik leer je graag kennen.

Meedoen
Zoals ik eerder schreef hoop ik mensen blij te maken met mijn blog. Als je denkt, ik maak ook graag mensen blij nodig ik je van harte uit om dat te doen en te delen! Ooit zag ik een film waarin Pay it forward centraal stond. Destijds was ik hier al van onder de indruk en ik geloof hier ook echt in. Ik geloof dat we samen de wereld een stukje prettiger, vriendelijker en leefbaarder kunnen maken. Open je hart en geef met je hart!

1 opmerking:

  1. Wat super mooi van jou Martine dat jij je zo hebt laten inspireren door Lenny en Remco. OOk ik ben erg onder de indruk geraakt van wat hen doen voor de ander. En nu onder de indruk van jouw blog. Ik ben je gaan volgen op twitter en ik weet zeker dat alle beetjes vriendelijkheid de wereld een beetje mooier kunnen maken. Leuk , super leuk dat jij dit doet! Lieve groetjes, Bea.

    BeantwoordenVerwijderen