donderdag 25 april 2013

Alleen rust kan je redden ♥

Tot mezelf komen
Afgelopen week was er weer één waarin ik veel in mijn hoofd zat. De rust is weer een beetje terug, dus dat betekent dat je weer bij jezelf komt.
Gek genoeg voel ik me van de ene kant heel goed, maar als ik écht kijk naar wat mijn lichaam en geest me vertellen heb ik nogal last van stress. En dan lees je ook nog eens een keer artikels over zaken die mij bezig houden.
Gelukkig wéét ik dat ik nu even écht voor mezelf moet kiezen, een stapje terug moet doen en dicht bij mezelf moet blijven. Alleen is er een groot verschil tussen weten en het daadwerkelijke doen. Die vicieuze cirkel ligt op de loer en blijft voor mij een valkuil. Ik wil een heleboel, heb veel plannen, maar op dit moment kom ik tot weinig concreets.
Nu ik dit opschrijf vraag ik me ook af of ik dat op dit moment ook zou willen? Natuurlijk wil ik bepaalde dingen, maar is dat op dit moment belangrijk? Schijnbaar is het daar de tijd daar nu niet voor.
Laat ik dan eerst maar eens zorgen dat ik een periode iets meer slaap ga pakken dan afgelopen tijd en als dat dan gelukt is, kan ik wel weer verder kijken naar wat ik wil bereiken.

Schrijven
Wat ik heel fijn vind is dat mijn artikel gelezen is door de geïnterviewde en dat hij erg tevreden was en dat er niets aan veranderd hoefde te worden in zijn ogen. Ook de hoofdredacteur was blij met het resultaat en hij vertelde me dat het aansloot bij het idee wat hij in eerste instantie voor ogen had. Kortom, ik ben helemaal blij! Nu alleen de foto's nog laten maken en dan kan ik op zoek gaan naar het volgende slachtoffer voor het herfstnummer.

Adviezen
De afgelopen dagen heb ik veel met vrienden en kennissen gesproken. Ondanks dat ik het zelf niet door heb schijnen mensen daar toch adviezen uit te halen. Dat voelt erg goed, dat ik mensen kan helpen door gewoon mijzelf te zijn. ♥

2 opmerkingen:

  1. Mooi stuk en goed dat je weer dichterbij jezelf aan het komen bent na alle opwinding van de afgelopen tijd. Wil wel meer zeggen maar niet hier. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. -JC- hier, van www.halloaarde.net........mooi blog, vol wijze woorden, maar zo lastig toe te passen en vol te houden. :-)

    BeantwoordenVerwijderen