vrijdag 14 juni 2013

Nog even rust

Tussen mijn oren?
Afgelopen maand niet geschreven. Het gaat even niet zo lekker en ik deel nu eenmaal liever fijne dingen. Het was natuurlijk al een tijdje langer dat ik alleen maar moe was en bleef. Ik probeerde te sporten, actief te blijven, maar dit haalde niets uit. Na meerdere keren bloed te hebben geprikt begon ik langzaam te geloven dat het tussen mijn oren zat. Dus een brief geschreven aan de huisarts waar ik nogmaals bloed mocht prikken en tevens stuurde hij mij door naar een sociaal psychologisch verpleegkundige.

Graves
Na twee weken had ik de vervolgafspraak staan bij de huisarts (dat was afgelopen week) Hij vertelde me dat de waardes van mijn schildklier weer niet goed waren. Weer, want ik heb in 2007 de ziekte van Graves gehad. Kortom, deze is weer terug en nu moet ik dus afwachten tot ik een oproep krijg van de internist.

Het verklaart in ieder geval waarom ik me gejaagd voel, hartkloppingen heb, gek voel, anders ben dan anders en waarom ik weinig kan hebben. Niet dat dat ervoor zorgt dat ik me beter voel, het feit dat die schildklier zijn werk weer niet goed doet komt behoorlijk binnen.Spv'er
Vandaag ook weer een gesprek gehad met de spv'er, maar om eerlijk te zijn weet ik niet zo heel goed wat ik daar doe. We praten over dingen uit het verleden wat voor mij een afgesloten hoofdstuk is, natuurlijk wordt een mens gevormd door zijn/haar verleden, maar ik kan me niet voorstellen wat ik er op dit moment aan heb om het over mijn jeugdtrauma's te hebben. Ik geef braaf antwoord op de vragen, we zien wel wat er van komt.

Twitter-rust
Ik houd voorlopig mijn Twitter-rust nog even aan, ik denk aan jullie, maar het is me net iets teveel helaas. Ik moet nu echt even vooral aan mezelf en mijn gezin denken voor mijn eigen bestwil. Als ik het gevoel heb dat ik weer sterker ben en positiever zien jullie me terug. Tot die tijd kun je me vinden op FB of je kunt me mailen. Tot snel allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten