dinsdag 24 maart 2015

2014: Een heftig jaar

Een jaar waarin veel heftige gebeurtenissen hebben plaats gevonden. Mijn laatste blog teruglezend was ik hoopvol op dat moment dat ik dan eindelijk de hulp zou krijgen waar ik om had gevraagd. Helaas heeft het nog een behoorlijke tijd geduurd voordat ik daadwerkelijk hulp heb gekregen. Pas in 2015 kreeg ik een behandelaar toegewezen, dus hier ben ik nog niet zo lang geleden van start gegaan. Ook mijn relatie met mijn man had een flinke optater gehad, maar ook hieraan werken we hard om dit weer op de rails te krijgen. Met ups en downs komen we steeds een stapje verder.

Gelukkig gaat het met onze dochter erg goed, ze gaat met plezier naar haar school en zwemlessen en heeft veel vriendjes en vriendinnetjes. Op cognitief gebied heeft ze een ontwikkelingsvoorsprong en soms denkt ze zelf dat ze ouder is dan dat ze in werkelijkheid is.

Ik zal proberen mijn blog weer nieuw leven in te blazen, net zoals ik dat heb gedaan met mijn Twitter-account. Ik had mezelf terug getrokken, aangezien het leven an sich me al moeite genoeg kostte. Ook trok ik me het leed van anderen teveel aan.

Op dit moment durf ik nog niet al teveel vooruit te kijken. Hoewel ik op dit moment op zoek ben naar een baan en zelfs al voorzichtig denk om een opleiding te volgen tot copywriter zijn er veel momenten dat ik twijfel aan mezelf. Het is namelijk lastig om te weten of je er goed aan doet om een nieuwe stap te nemen op het moment dat je nog volop in de verwerking zit. Van de andere kant wil ik ook niet langer stil blijven staan. Ik houd jullie op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten