donderdag 9 april 2015

Studie en deadline

De tijd vliegt enorm snel voorbij, wat vaak zo is als je het druk hebt met allerhande zaken. Ik heb de stap gezet en ben gestart met de studie copywriter. De eerste opdrachten heb ik gemaakt, nu loop ik tegen een moeilijke opdracht aan. Welke naam zal ik mijn bedrijf geven?

Ik heb al heel wat gebrainstormd over een naam en als ik dan een naam gevonden had opgezocht bij de KVK of er al een bedrijf bestaat onder desbetreffende naam. Dus tot op heden nog geen naam voor mijn toekomstige bedrijf. Morgen ga ik verder met de volgende opdracht en wie weet komt de naam vanzelf op het moment dat ik dat nodig heb. Daar heb ik wel vertrouwen in.

Voor mijn vaste rubriek in het wijkblad (ik interview altijd een wijkbewoner) had ik een tegenvaller. De persoon met wie ik een half jaar geleden een afspraak heb gemaakt, heeft plotseling besloten niet mee te werken aan het interview. Daardoor moet ik dus op zoek naar een andere wijkbewoner. Wel jammer, aangezien ik de vragen al klaar had liggen en zo met hem in gesprek had kunnen gaan. Morgen maar eens een (balkonia) schrijfdagje inplannen, aangezien het er naar uit ziet dat dat morgen wel zou kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten