woensdag 3 april 2013

Even van me afschrijven

Paasweekend
Afgelopen weekend was Paasweekend, we werden door een vriend van ons meegenomen om een paar dagen in een luxe bungalow door te brengen in Groenlo. Een bungalow met sauna en jacuzzi en ik had me hier enorm op verheugd, want ik was wel toe aan wat ontspanning! Het liep allemaal iets anders dan gehoopt. Mijn weekend was stressvol, met een dekentje van ontspanning.

Gebeurtenissen
Op vrijdag, de dag van aankomst, werden wij tijdens het avondeten gebeld door mijn vader. Mijn stiefmoeder was weer opgenomen in het ziekenhuis en geopereerd. Alles was goed gegaan en ik hoefde niet terug te komen zei hij.
De volgende dag kreeg ik hoofdpijn, ik heb het tot acht uur volgehouden, maar toen kon ik geen licht meer verdragen en was ik kotsmisselijk van de pijn. Ik ben mijn bed in gegaan en werd de volgende dag om half 11 wakker, ik dacht dat het wel ging en heb ontbeten. Toen zag ik weer vlekken voor mijn ogen en ben mijn bed weer in gegaan. Rond twee uur werd ik wakker en was de hoofdpijn te dragen.
Wel bleef ik erg moe, dus ging vroeg naar bed, toen ik op het punt stond om mijn bed in te gaan, werd ik gebeld door mijn broer, of ik mijn moeder of stiefvader nog had gesproken, want hij kon ze niet bereiken. Ik had ze nog willen bellen die dag, maar door mijn hoofdpijn was dat er niet van gekomen. Ik kwam maar moeizaam in slaap en had een slechte nacht. Ook manlief had een slechte nacht en we kregen een heftige woordenwisseling. Nadat we het hadden uitgepraat hebben we broodjes gehaald en gingen we ontbijten. Weer de telefoon.
Dit keer was het mijn moeder die belde. Mijn stiefvader was opgenomen met vreemde klachten en had last van waandenkbeelden. Ik schrok me rot, want mijn stiefvader is een sportieve bezige bij en hij mankeert nooit iets.
De volgende dag gingen we naar huis, en daar was ik gek genoeg blij mee. Die middag werkjes knutselen met dochter voor opa en oma, toen op ziekenbezoek bij mijn stiefvader, daarna naar stiefmoeder en naderhand óók nog naar mijn moeder. We hebben daar wat gegeten, toen we thuis kwamen was ik letterlijk op. En vandaag is het een zogenaamde `normale´ dag, dochter naar peuterspeelzaal, manlief naar het werk en ik boodschappen doen en thuis de boel aan kant maken.

Bezorgd
Van het weekend ben ik dus niet bepaald uitgerust, dat is niet anders. Heb wel met dochterlief en manlief in het bubbelbad gezeten en genoten van de sauna, (Nee, dochter niet natuurlijk!) maar hopelijk komt alles goed met mijn stiefvader, want maak me toch wel zorgen om hem. Er is een ontsteking gevonden in zijn ruggenmerg, nog niet bekend of het een virus of bacterie is en hij ligt nu op afdeling neurologie, dus hij wordt in ieder geval goed in de gaten gehouden.

2 opmerkingen:

  1. Heftig weekend zo te lezen met hoofdpijn en problemen op het ouderlijk front. Ik wens je heel veel sterkte, liefde en licht toe. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen