zaterdag 6 april 2013

Positief blijven!

Ziekenboeg
Na het slechte nieuws van afgelopen maand (blog 1, blog 2) kan ik nu eindelijk een beetje positiever nieuws delen over de ziekenboeg. Zojuist hoorde ik van mijn moeder dat vanavond de koorts verdwenen was bij mijn tweede vader en dat ook zijn bloeddruk goed was. Hij was ook iets helderder, dus dat klinkt alsof de medicatie eindelijk aanslaat! Het gekke is wel dat nog steeds niet duidelijk is wat er nu aan de hand is, ik hoop toch wel dat ze dat nu snel te weten komen, want wat behandel je nu eigenlijk?
Mijn tweede moeder heeft zowel geestelijk als lichamelijk nogal een klap gehad door de tweede operatie, het valt haar zwaarder dan de eerste keer. Het is ook niet niks als je twee keer onder volledige narcose wordt gebracht.

De gouden tip tegen waterpokken
Van de lieve @ivfinturkije kreeg ik een goede tip tegen de waterpokken. Havermout in een washandje, lekker twee keer per dag ukkie in het badje doen en na afloop het washandje nog even uitknijpen boven je kind. Daarna droog deppen en geen jeuk, na een paar dagen is het verdroogd. En verhip! Het lijkt ├ęcht te werken! Het kleine meisje heeft nagenoeg geen jeuk of last van die vervelende vlekjes. Dus dank je wel!

Routes rijden
Gisteravond kreeg ik een e-mail van het NiPo. Ik vul vaak vragenlijsten voor ze in en deel mijn mening met ze in ruil voor cadeaubonnen. Een tijd geleden kwam de vraag of we routes wilden rijden en of dat dan met de auto of met de fiets kon. Schijnbaar had ik niet goed gelezen, dus vorige maand kreeg ik een flink aantal routes die gereden konden worden. Doordat er in eerste instantie een fout was gemaakt en het vervolgens slecht weer werd en er van alles tussendoor kwam was ik alles vergeten, tot gisteravond dus! In de mail stond dat dit weekend het laatste moment was en dat het toch wel erg op prijs werd gesteld als we de routes nog zouden rijden. Kortom, wij hebben vandaag fiets achterop de auto gezet en zijn actief routes gaan rijden en hebben genoten van de trekvogels die weer terug zijn gekomen in ons land.

DE LENTE KOMT ERAAN! EN DIT KEER ECHT!


Appies keuken
Vergeten jullie niet om af en toe te kijken op de blog voor mijn lieve vriend Abdullah? Elke week komt er een nieuw recept bij!

1 opmerking:

  1. Blij voor je te lezen dat het allemaal ietsje beter gaat met de ziekenboeg. Ik heb de tip van @ivfinturkije opgeslagen in mijn alternatieve medische/kruiden archief. Dus ook bedankt. ;-))

    BeantwoordenVerwijderen