zondag 16 februari 2014

RAK week - dag 7

Laatste dag
Het was een fijne laatste dag van deze RAK week. Vandaag samengevat: gezellig, emotioneel, fijn, indrukwekkend, ontspannen, intensief, leerzaam, verbindend en open.

Rommelmarkt geschenkjes
We stonden weer op de rommelmarkt, daar heb ik een dame een voetencreme gegeven en voor haar dochter (die er niet bij was, maar die ik van vroeger ken) een flesje deo voor strakke topjes.

Welzijnspraktijk Garden of Beauty
Bij de rommelmarkt werd ik opgehaald door mijn vriendin, we zijn samen op de fiets gestapt en na een tijd gefietst te hebben kwamen we aan bij mijn doel. Ik had haar niks gezegd wat we gingen doen, dus dat was een grote verrassing. We gingen naar welzijnspraktijk Garden of Beauty. De dame van deze praktijk heeft meerdere gratis behandelingen weg gegeven aan vrouwen in de maand februari.

Samen ontspannen
Toen ik hoorde dat ik mocht komen leek me dat heerlijk, maar toen ik aan mijn vriendin dacht had ik ineens het gevoel dat zij het op dit moment harder nodig had. Ik schreef een mail aan de praktijk en kreeg de reactie terug dat wij wel samen mochten komen. Het was bijzonder om dit samen met mijn vriendin te doen en de verbinding te ervaren die wij samen hebben. Alles wat gezegd is houd ik voor mezelf, maar het heeft heel wat losgemaakt en ik zal mijn tijd nemen dit te verwerken en dit uit te diepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten