woensdag 1 mei 2019

Zakcentje en andere leuke dingen

Euroclix
Er zijn meerdere manieren om een extra zakcentje bij te verdienen. Niet om mezelf rijk te rekenen, maar eerder als hobby. Zo ben ik onder andere lid van EuroClix, thuis geld verdienen! Hier kun je door middel van klikken in mails, loterij, enquetes verdienen.

Extra e-mailadres
Wel handig is het om twee verschillende mailadressen te hebben, één voor serieuze mails en de ander voor dit soort bezigheden. Zo houd je namelijk het overzicht.

Nieuwe websites
Doordat je op links klikt kom je soms hele leuke dingen tegen, waardoor je juist op nieuwe ideeën komt.

Andere leuke dingen
Ik ben gek op nieuwe dingen en leuke dingen. Zo lever ik mijn gescheiden afval in bij afvalloont, waarmee ik geld spaar. Ook probeer ik producten uit via the insiders, dit heb ik weer opgepakt na een aantal jaar. Binnenkort zal ik Starbucks Chilled mogen gaan testen! En dan heb ik sinds gisteren een nieuwe app ontdekt "too good to go". Deze app zorgt ervoor dat je voor een lager prijs producten kan kopen die anders op de afvalberg terecht zouden komen. Hiermee steun je de duurzaamheid dus.

Tips?
Heb jij nog apps of websites waarvan je denkt dat dat iets voor mij kan zijn? En vind je de gegeven tips van mij ook leuk?Schroom niet en laat je reactie achter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten